Ringlands Golden Guinea  

Ringlands Golden Guinea (Molly)

 


Ringlands Golden Guinea  is mijn officiële naam , maar mijn baasjes noemen mij Molly.

Molly of Molleke hoor ik veel liever. Ikzelf ben een rasechte Engelse meid en heb dan ook het temperament van mijn voorouders.

 

Na de middag lig ik graag op de sofa want dan is het even middagpauze ,een middagdutje kan wonderen doen. Een doetje ben ik zeker niet , als het nodig is kan ik zeker mijn mannetje staan en laat ik zien dat ik de baas ben. 

 

Kinderen en pups  zie ik graag in mijn buurt , die verzorg ik als de beste en zal ik steeds met een wakende oog alles volgen. Na mijn zware dagtaak lig ik het liefste lekker in de armen van mijn baasje.

 

Mijn Papa: Ringlands Hologram

Mijn Mama:  Ringlands Sovereign

 • Ringlands Hologram
 • Ringlands Golden Guinea
 • Ringlands Sovereign
 • Ringlands Copyright
 • Ringlands Sandy's White

 

 • Ringslands Heritage
 • Ringlands Latest Edition
 • Lynlight What The Heck
 • Barallan Colico Gril of Ringlands
 • Ringlands Acid Jazz
 • Ringlands Treasure Trove
 • Ringlands Legacy
 • Ringlands Elegant Elle
 • Ringlands Copyright
 • Ringlands Stella Star

Ringlands Golden Guinea

 

Ringlands Golden Guinea