Never Ending Love Ibo  

 

 

Never Ending Love Iris

 

 

Zoals je ziet ben ik de jongste meid . Natuurlijk kan ik reeds mijn mannetje staan en kan ik grommen gelijk de beste toch bijt ik niet maar krijg graag steeds mijn goesting en daarvoor heb ik het gepaste gezichtje .

 

Graag hoor ik hoe mooi ik ben en geeft dan ook dikke knuffels . Spellen en lopen doe ik graag met mijn half broertje die mij tevens alles leert maar zoals jullie zien ben ik de liefste meid die er is .

 

Toekomstplannen... mijn eerste show lopen zonder fouten .

 • Acuqadigio de Costaline
 • Never Ending Love Iris
 • Ringlands Golden Guinea
 • Dalcia Home Alone at Merchiston
 • Kingshaven de Costalina
 • Dalcia Swedisch Legacy  at Ringlands
 • Dalcia Rebecca
 • Ringlands Rupert
 • Lordrake Whispering Dreams at Kingshaven
 • Ringlands Hologram
 • Ringlands Sovereign
 • Ringlands Copyrright
 • Ringlands Sandy's Gril
 • Ringlands Acid Jazz
 • Ringlands Treasure Trove

Never Ending Love Iris